Edukativno-kreativne radionice za decu “Uz ritam kreativnosti”

Uz ritam kreativnosti

Edukativno-kreativne radionice “Uz ritam kreativnosti” nastavljaju sa aktivnostima uz odličan ritam! Počinjemo u  subotu 15. 10. 2016. i organizujemo radionice za najmlađe sve do juna 2017. godine. Aktivnosti su namenjene deci od I do IV razreda osnovne škole. Radionice se organizuje u okviru programa ‘SKOK’ (Sremsko-karlovačkog omladinskog kluba).

Prva radionica počinje u 10h za učenike I i II razreda, a od 12h počinje radionica za učenike III i IV razreda, u trajanju od sat i trideset minuta. Uz šarenoliki edukativno-kreativni program svaka subota će sa sobom nositi nove ideje i prostor za kreativno izražavanje.

Cilj programa je da se deci omogući kvalitetno provođenje slobodnog vremena, te da razviju kritički pogled na svet, kroz teme nauke, umetnosti, književnosti i zaštite životne sredine. Deca će se upoznati sa velikim naučnicima i oprobati se u nekim od eksperimenata. Slikaćemo uz muziku, ući ćemo u svet mitologije i bajki. Ne samo da ćemo se druziti uz mnoge društvene igre već ćemo ih sami praviti! Saznaćemo štošta o prirodi i šta nam sve nudi i kako joj možemo pomoći. 

Prijava na radionice

Za prijavu su nam potrebni ime i razred deteta, potpisana saglasnost i kontakt. Prijave su otvorene od četvrtka 13.10. a poziv će biti otvoren dok se ne popune slobodna mesta.

Načini prijave:

– pozivom na sledeće brojeve 064/516-55-30, Sara Dimitrić, 064/32-222-92, Jovana Lazić

– dolaskom u prostorije ‘Ekološkog centra Radulovački’ (Mitropolita Stratimirovića 5), radnim danima u periodu od 11h-14h

Cena po radionici iznosi 100 rsd isključivo zarad kupovine potrebnog materijala za realizaciju. Ukoliko niste u mogućnosti da izdvojite navedena sredstva, postoji mogunost da oslobodimo određen broj polaznika od participacije ukoliko nam to zatražite.

 

20160402_103813

Uz ritam kreativnosti