Digitalne društvene igre

Digitalni omladinski klub – Digitalne društvene igre

Naredne 3 sedmice možete se priključiti Digitalnom omladinskom klubu – Digitalne društvene igre koji vode omladinski radnici: Vladimir Budalić i Ivan Čolić iz Pokreta Gorana Vojvodine, Sremski Karlovci!
Aktivnosti su u potpunosti besplatne, a sve što vam je potrebno je telefon ili kompjuter i internet!
Aktivnost se dešava na platformi Discord, SVAKOG ČETVRTKA na linku: https://discord.gg/DCB34hj

Za one koji do sada nisu koristili Discord, informacije o tome kako da pristupite serveru:

Ako pristupate preko desktop računara ili lap topa, dovoljno je da pratite link koji će vas odvesti do Discorda. Pre nego što pristupite našem digitalnom omladinskom klubu, platforma će od vas tražiti da izaberete vaše korisničko ime i to je to. Ponekad, platfroma traži da se verifikuje nalog, tako da će neki od vas morati to da urade (pitaće vas da odaberete opciju da dobijete verifikacioni broj na e-mail ili putem sms poruke, koji posle samo ukucate preko vašeg računara)
Ako pak pristupate preko telefona, platfroma će tražiti da skinete aplikaciju i da se registrujete. Tokom registracije treba da odaberete vaše korisničko ime i da ukucate vaš e-mail i lozinku i eto vas u digitalnom omladinskom klubu.

Sedam tematskih digitalnih omladinskih klubova održavaju se u okviru projekta „Prva dekada prepoznavanja omladinskog rada“ koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.